Header afbeelding

Garagedeuren van Hörmann

Bij Van Dam Garagedeuren in Veghel leveren we garagedeuren van het Duitse merk Hörmann. We vinden het belangrijk dat u kwaliteit krijgt en dat is met dit gerenommeerde merk zeker gewaarborgd.

Sectionaaldeuren

Bij Hörmann vindt u de beste sectionaaldeuren, gemaakt van het beste materiaal, zeer makkelijk te bedienen, uitermate veilig, goed isolerend en ook nog eens mooi. Deze deuren laten de complete doorrijruimte vrij. Ze openen verticaal naar boven, waardoor u geen ruimte kwijt bent voor de garage. Ze kunnen op elke vorm geplaatst worden! Ook verkrijgbaar in hout, hier kunt u zelfs uw eigen ontwerp of logo in laten frezen.

Roldeuren

De RollMatic garagedeuren van Hörmann zijn gemaakt van aluminium en hebben veel voordelen. Zo bespaart u ruimte en blijft het plafond vrij. Ze hebben een makkelijke bediening en zijn corrosiebestendig. Ze zijn in diverse kleuren leverbaar.

Overige garagedeuren

Naast bovenstaande deuren zijn ook kanteldeuren en openslaande (houten) garagedeuren verkrijgbaar. En denk ook eens aan bijpassende zijdeuren, loopdeuren of voordeuren. Dat is nog eens oog voor detail!

Extra opties

U heeft bij Van Dam Garagedeuren de keus uit diverse soorten hang- en sluitwerk, aandrijvingen en handzenders. Ook bekleding met hout is een mogelijkheid. Zo kunt u altijd het gehele plaatje, de garagedeuren, de details en het comfort, naar eigen wens compleet krijgen.