knikarmscherm-02

Schaduw realiseren met een knikarmscherm in Veghel

Als u de showroom van van Dam in Veghel bezoekt, demonstreren wij u alle mogelijkheden voor een knikarmscherm en voorzien u van uitstekend advies.


Eindelijk weekend! En wat voor een! Er wordt schitterend weer voorspeld en u hebt vrienden uitgenodigd voor een etentje. De wijn staat koel, het eten is voorbereid, maar er is één minpuntje: u heeft geen schaduw op uw terras en u wilt niet dat uw visite oververhit raakt. Denk dan eens over de aanschaf van een knikarmscherm. Met heater en verlichting kunt u tot in de late uurtjes genieten op uw terras.


Zonwering met knikarm: de meerwaarde

Verkrijgbaar in een enorme verscheidenheid aan kleuren, die u zelfs kunt combineren door het gebruik van een speciale lijmtechniek. En als in de nazomer de avonden koel en schemerig worden biedt een uitbreiding met terrasverwarming en/of led-verlichting uitkomst. Meer voordelen:


 • Makkelijk te gebruiken voor grote terrassen, omdat de schermen leverbaar zijn tot een afmeting van 10 meter breed bij 4 meter diep.
 • De doorloop blijft vrij door de horizontale stand van het scherm en u kunt dus het gehele terras blijven gebruiken.
 • In huis zal het aanzienlijk koeler aanvoelen.
 • De constructie van een knikarmscherm is sterk en solide.
 • De bak waarin u het doek oprolt is weervast.
 • Verhindert de verbleking van uw interieur.
 • Vuil, vet en water kunnen het speciaal bewerkte doek niet aantasten.

 • Hoe kan het scherm gebruikt worden?

  U kunt het scherm handmatig op- en afrollen met een bandopwinder of een slingerstang of u kunt kiezen voor een geautomatisserd systeem, al dan niet met afstandsbediening.


  Heeft het scherm verzorging nodig?

  Het volstaat als u 1x per jaar het doek en de knikarmen goed schoonmaakt. U moet er wel zorg voor dragen, dat een door de regen nat geworden doek eerst goed opdroogt, voordat het terug de bak ingerold wordt.


  Wilt u meer weten over deze prachtige schermen? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom, zodat wij u van vakkundig advies kunnen voorzien.