Header afbeelding

Rolluiken voor Veghel en omgeving

Ook voor rolluiken kunt u in Veghel terecht, of u nu inbouwrolluiken of opbouwrolluiken wil, Van Dam Garagedeuren heeft het allemaal. Verkrijgbaar in elke kleur die u maar wenst!

Roma rolluiken

Bij Van Dam werken we met het merk Roma voor rolluiken. Niet alleen zijn ze modern en robuust, en kunnen ze makkelijk gebruikt worden voor grotere oppervlaktes, ze zijn ook mooi. En dat is best bijzonder, want rolluiken staan niet bekend om hun schoonheid. Bij Roma rolluiken heeft u de keus uit ronde, vierkante of afgeschuinde kasten.

Inbouwrolluiken en opbouwrolluiken

De inbouwrolluiken worden tegelijk geplaatst met het venster, dit kan kosten en tijd besparen. De opbouwrolluiken kunnen op elk venster geplaatst worden. Beiden werken even goed als zonwering en afsluiting. De opbouwrolluiken hebben als voordeel dat ze beter werken qua isolatie tegen de kou en als beveiliging. U kunt bij alle rolluiken zelf kiezen hoe u het rolluik wilt bedienen. En er zijn vele extra opties mogelijk, bijvoorbeeld insectenwering.

Meer keuzes

Naast de inbouwrolluiken en de opbouwrolluiken biedt Van Dam Garagedeuren in Veghel nog meer opties in rolluiken. Wat dacht u van kantelbare dakraamrolluiken? Ook rolhekken ter beveiliging behoren tot de mogelijkheden.