Header afbeelding

Screens

Wilt u uw woning in Veghel beschermen tegen de zon, denk dan eens aan screens, of zipscreens van het merk Roma. Bij Van Dam Garagedeuren kunnen we u alle mogelijkheden uit de doeken doen. Een screen is een glasvezeldoek in verticale begeleiders, die op elke gewenste hoogte open of gesloten kan worden. Zo kunt u altijd precies de zon buiten houden.

Zipscreens

Een zipscreen is een speciale variant van de screens. Hierbij verdwijnt de onderlijst in de kast. Door een groot gewicht onderin, zijn de zipscreens van Roma absoluut windvast en dus ook geschikt voor bijvoorbeeld ramen op het westen of op flatgebouwen.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden bij de screens. Zo zijn de kast, geleiders en onderlijst verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende kleuren. Dit geldt ook voor de zipscreens van Roma! Daarnaast is er keuze uit het soort screendoek. Zo kunt u bij elk doek van binnen naar buiten kijken, maar bij sommige doeken ook andersom. Daarnaast is er verschil in lichtdoorlaatbaarheid, reflectie van zonlicht en warmte-absorptie. Uw specialist in Veghel, Van Dam Garagadeuren, kan u er alles over vertellen!